diumenge, 19 d’abril del 2015

Benjamí femení de bàsquet

Col·legi Sant Miquel 20  -  27  Escola Betania "A"

 

Gran partit de les nostres benjamines davant un Betania molt poderós el qual gaudeix d' un parell de jugadores realment bones. Cada partit que passa, anem veient les millores individuals de cada jugadora, els progressos que fan com equip i la il·lusió infinita que desprèn aquest grup. En el partit d'anada, vàrem perdre de 25 punts i aquesta vegada de 7. És un millora significativa i molt valorada per tot l'equip i per els pares i mares que ens acompanyen cada dia.


El partit va estar molt igualat en tot moment. Cada vegada son mes les jugadores que encistellen i que boten amb més seguretat. Tot i així seguim amb molt poc encert a cistella. Aquest és un aspecte que treballem en cada entrenament, però que a dia d'avui, no dóna grans fruits.


Lamentar la baixa de la Claudia durant el partit per indisposició. Esperem que es recuperi aviat, doncs és una jugadora molt anotadora dins el grup.


Felicitats a totes per la progressió de joc que esteu demostrant en cada partit. Aviat arribarà la recompensa d'una nova victòria.

 

Mar Ahicart