diumenge, 25 de gener del 2015

Handbol Pre Benjami: Sant Miquel vs Salle Bonanova

Partit que vam perdre però que vam plantar cara al nostre rival.

El primer quart va ser molt emocionant però al final el vam guanyar (4-3)fent un bon joc tant en atac com en defensa. Això sí, em de millorar la defensa a les faltes i el control del bot.

El segon quart (2-6) no vam estar gens encertats en la defensa i en atac ens va faltar empenta i idees. Massa errors infantils que no es poden tornar a repetir (passos, dobles…).

El tercer quart (2-5) vam estar molt malament a l'hora de llançar a porteria, vam errar masses tirs i en defensa no vam escollir gens bé el moment de fer les faltes (quan el jugador està tirant em de ficar braços en comptes de fer-li falta).

L'últim quart vam sortir cansats i vam baixar els braços massa d'hora tal com reflexa el marcador (1-8). Si al quart anterior no vam estar gens encertats a l'hora de llançar a porteria, aquest quart vam llançar igual o pitjor: fluix i al mig. En defensa vam seguir fent faltes quan no tocava.

En  comparació amb l'últim partit jugat contra aquest rival, hem millorat molt. En de seguir treballant en aquest camí.

PD: La samarreta blava de moment no ens ha portat sort.