dissabte, 31 de gener del 2015

FUTBOL SALA JUVENIL "B" (J3): SANT MIQUEL vs PRÍNCEP DE VIANA

L'equip juvenil B segueix creixent i ahir divendres va derrotar un dels pocs equips en aquesta categoria que no havia perdut encara cap partit del que portem de temporada. A priori havia de ser un partit molt igualat i amb forces dificultats, però el bon treball fet durant la setmana i el que havíem planificat va sortir a les mil meravelles. Tot i encaixar dos gols en errades individuals, en tot moment vam tenir dominat el partit i es va jugar al que nosaltres volíem. A través d'una bona defensa pressionant en zona 2-2 a 3/4 de pista i amb contínues ajudes vam tallar el joc d'atac del rival i vam aconseguir robar moltes pilotes en camp contrari i que molt sovint acabaven amb clares ocasions. Un golàs de lluny de l'Alberto i una genialitat del Pablo van fer igualar el partit i abans de finalitzar la primera part; un inspirat i crescut Arnau, va girar el resultat inicial advers.

La segona part va ser un monòleg dels nostre equip que en defensa seguia molt sòlid amb unes ajudes constant i gran sacrifici col·lectiu; i en atac va demostrar una gran finor de joc al primer tot elaborant jugades de bellíssima factura.

Només puc dir que aquest equip està en constant creixement i l'evolució que estan tenint és molt positiva. Felicitats!!!