dissabte, 24 de gener del 2015

FUTBOL SALA JUVENIL (J2) Maristes Champagnat "A" vs Sant Miquel "B"

​Inici de partit irregular i solucionat a la mitja part amb una bona lectura i jugat de manera pràctica, encara que poc vistosa, per part del juvenil "B" a Badalona ahir a la tarda davant un equip molt tècnic i amb bona rotació de 4 amb fals pívot. 

Tot i començar molt enxufats amb una defensa pressionant que provocava algunes pèrdues a l'equip rival en camp contrari, molt sovint en atac posicional dels Maristes patíem descol·locació en el balanç defensiu i ens arribaven en clares ocasions. El resultat de 2-2 a la mitja part va provocar que canvièssim la defensa pressionant tot la pista amb defensa individual a una defensa zonal 2-2 a mitja pista, que va tallar el joc d'atac dels maristes i va provocar moltes pèrdues de l'equip badaloní, tot propiciant contres ràpides per part nostre i finalitzades amb gol. 

Cal reconèixer el ventall de posibilitats que ofereix l'equip en un mateix partit i el gran treball d'ajudes defensives que van ser determinants per emportar-nos els dos punts. El resultat final de 2-6 ens dona molta segureta per afrontar el següent encontre davant un dels millors equips de la primera fase, el Príncep de Viana.

Cal que preparem a consciència el següent partit i que millorem la defensa perssionant a tota pista amb canvis defensius per no perdre la posició.


Resultat: 2-6

Golejadors: Alberto (1), Marc (1), Pablo (1), Álvaro (2), *1 en propia porta.