dissabte, 17 de gener del 2015

FUTBOL SALA JUVENIL "B" (J2) Sant Miquel vs IES Secretari Coloma

Bon resultat per a iniciar aquesta segona fase classificatòria pel campionat de Barcelona. Tot i això, vam començar molt freds i amb poca intensitat defensiva i ofensiva. Al minut 8 de la primera part estàvem per sota el marcador 0-2 i calia un canvi important per poder treure un resultat positiu. Arrel de dues jugades a pilota parada vam aconseguir arribar a la mitja part amb empat a 2 que ens donava opcions de cara a la segona part.

Al descans vam parlar dels aspectes que havíem de millorar i la veritat és que vam saber augmentar la pressió després de pèrdua a camp contrari i moure la pilota amb rapidesa tot creant línies de passada que ens van fer materialitzar moltes clares ocasions. El resultat final de 7-3 demostra que si ens posem les piles de bon inici som capaços de jugar un futbol sala molt bo.