dilluns, 19 de gener del 2015

ARBITRATGE DETERMINANT EN HA SAFA HORTA- CSM INFANTIL

Gran decepció la  que ahir es va emportar l'equip infantil d'handbol davant un gran rival com és el Safa Horta. I és que en algunes ocasions el bon joc no es veu recompensat  amb el resultat.

I és que ahir el gran partit dels nostres va ser espectacular. Amb una defensa més que notable i un atac força bó portat per el bon joc dels laterals, el central i el pívot. I qui diria que desprès d'un parcial de 0-5 acabariem perdent el partit 15-14. Però tot te un motiu. Anem pas a pas.

El començament del partit vem anul·lar al rival completament en atac. Per cada intent d'encarar a portería a l'instant era parat per la nostra defensa. I en atac ens sortia tot. Moviment de pilota ràpid, ajudes entre primeres líneas i pívot i eficàcia en el llançament fins arribar a un parcial de 0-5. Però aquí tot va començar a trencar-se. Sense que el rival fes res de l'altre món de cop vem començar a patir unes errades arbitrals vergonyoses... i és que la gent que coneix aquest esport sap que un jugador pot fer tres passes i quedar-se estàtic fent  a continuació un cinta de cos. Es a dir, amb els peus completament sense moure's fer un moviment de cintura per enganyar al rival. Doncs aquí bé lo bó del partit. L'arbitre pitava passos constanment!! Trist, patètic, vergonyós, ridícul... però a sobre que li dius et pita dos minuts d'exclusió...mai he vist que amonestin a un entrenador dos minuts per dir-li que s'està equivocant i  i menys en aquestes edats...però es que era la primera vegada que li comentava una cosa.

Però clar amb un menys,  parcial de 3-5 i arbitratge inparcial i patètic que va fer que acabessím perdent d'un a falta de 2 segons quan anavem guanyant durant tot el partit. Si!!! Ho heu llegit bé. Durant tot el partit, des de el segon  30 al minuts 49 amb 58 seg... però seguim per on anavem. Com ja he dit res a recriminar dels meus. Partit molt bó i ben jugat.  Amb una defensa espectacular i amb un atac de notable. Llàstima, altre vegada, del arbitratge que vem patir. Cops, agressions dels nostres rebudes per l'equip rival,  però clar, l'arbitre no ho veia. En canvi a nosaltres a la mínima amonestats. Finalment vem arribar a la mitja part amb un parcial de 8-9.

El començament de la segona part tot va seguir igual amb el joc dels nostres, i l'arbitratge també... un joc perfecte en defensa i bon atac i un arbitratge de ciencia- ficció. Perjudicant a l'equip visitant, es a dir nosaltres, constanment tan en atac com en defensa. I es que tot i que sempre anavem un o dos per davant sempre apareixia alguns passos inexistents, o alguns dobles o alguna perdua de pilota nostre, a causa d'alguna empenta del rival, que no pitava. Però clar al senyor arbitre no se li pot dir res. Ja que si ho fas dos minuts... sols per comentar una jugada. Agafada de coll a uns dels nostres jugadors amb pilota i que pita l'arbitre: falta. Doncs no senyor arbitre, això són dos minuts. No ho va veure...

Però res, nosaltres a lo nostre i seguint lluitant per la victoria fins que a falta de dos minuts el resultat era de 12-14. Amb pilota nostra. En aquest cap passada del nostre lateral al pívot i aquest perd la pilota. I la pregunta és, com és que perd la pilota? Doncs perquè estava literalment el pívot rival a sobre del nostre pívot. I el nostre pívot no pot agafar bé la pilota. Que fa el senyor arbitre? Llei de l'aventatge que agafa la pilota l'equip rival,  contraatac i gol. Senyor arbitre. La llei de l'aventatge es quan l'equip segueix tenint la pilota. No ho va veure...resultat 13-14 i pilota per nosaltres. I la següent jugada és idèntica a l'anterior. El pívot rival agafa al nostre pívot per darrera i aquest no pot agafar bé la pilota que li ha passat el lateral per què està amb els braços agafats per el rival. Tranquils, el senyor arbitre deixa llei de l'aventatge i  la pilota l'agafa l'equip rival contraatac i gol. Senyor arbitre quan un jugador no té la pilota i estant agafant,  són dos minuts. Es veu que aquest cop tampoc ho va veure...