dilluns, 19 de gener del 2015

Handbol Pre-Benjamí: Escola Proa vs Col·legi Sant Miquel

Primera victòria d'aquest equip tan jove. Hem començat la segona Fase molt bé passant totalment per sobre del nostre rival tal com reflecteix el marcador: (1-7, 0-9, 2-6, 3-6)

El primer quart no vem estar gaire agressius en defensa, no vem fer moltes faltes però en atac vem estar molt encertats i no vem perdre cap pilota en el moment de treure de porteria.

A alguns jugadors els hi va faltar una mica de decisió per tal de poder tirar endavant i poder anotar algun gol.

El segon quart vem estar perfectes, agressius en defensa, encertats de cara de porteria i vem escollir molt bé les opcions per poder arribar a porteria d'una manera fàcil.

El quart següent en defensa vem patir una mica més ja que vem notar una mica el desgast d'algun jugador però gràcies al encert de cara a la porteria rival vem poder fer-nos amb la victòria.

L'últim quart, ja amb el partit guanyat, els jugadors no van baixar els braços i ells mateixos es van donar compte que la victòria te un sabor més dolç si es guanyen el quatre quarts i van sortir a per totes i això es va notar moltíssim.

Ara que per fi tenim al sac la primera victòria hem de agafar empenta i hem de treballar amb més força per tal seguir en aquest camí.

Això si, el més important és fer un grup de nois que vagin tots a una amb grans valors i una enorme esportiitat.