dissabte, 31 de gener del 2015

BÀSQUET ALEVÍ FEMENÍ

Jesuïtes Casp - Col·legi Sant Miquel

Ahir vam jugar el tercer partit d'aquesta segona fase.

Des d'un inici vam sortir concentrades i amb ganes de guanyar després de la dura derrota de la setmana passada contra l'Aula.

Fins al quart període vam aconseguir anar per davant en el marcador tot i perdre el tercer (6-11). Ens va costar molt, però, controlar el rebot defensiu, fet que va implicar que les nostres rivals tinguessin segons oportunitats per ficar i ens va costar molt defensar les portes enrere quan treien de fons o de banda i això els hi va permetre, també, ficar bàsquets fàcils.

En el cinquè període vam perdre tota la intensitat i concentració que havíem aconseguit en els períodes anteriors i això va implicar que acabéssim rebent un 20-6 per entrar a l'últim temps perdent d'una diferència de 12 punts.

Tot i això, vam fer un gran treball durant els últims vuit minuts, apretant les línies de passada, defensant amb molta intensitat i corrent al contraatac. Poc a poc, la diferència va anar disminuint i vam aconseguir posar-nos per sobre en els minuts finals de partit i jugar-los amb més calma i sense errors.

Vull felicitar a totes les jugadores ja que en cap moment vam rendir-nos i vam seguir creient que el bon treball ens portaria a l'èxit, i així va ser. Tant les jugadores de pista com les de la banqueta van estar 100% ficades en els últims minuts tant difícils i emocionants.