dijous, 18 de desembre del 2014

Sant Miquel vs Safa Horta "A"

Un altre cop l'equip infantil d'handbol va demostrar la seva progressió i evolució com equip des de que va començar la temporada. Si fa dues setmanes guanyavem a contrapronostic contra el Safa Horta "B", un equip que feia dos anys i mig que no guanyavem, ahir la victòria va ser contra el Safa Horta "A" i en aquest cas amb una diferència més amplia.

Des de el primer minut la cosa va anar igualada en el marcador amb un primer gol dels locals que ens possava per davant. Però en un parell de minuts el Safa ens va capgirar el marcador. La cosa es complicava i la reacció tenia que ser ràpida. I així va ser, un minut més tard possavem el 3-2, amb un golàs del Roige des de l'extrem i primer gol de la temporada per ell. Des de aquest gol ja no ens possariem per sota fins al final del partit. Amb una gran defensa i un atac més ràpid de lo habitual el marcador es va possar de 5-2. A partir d'aquest moment les diferències es mantindrien entre els 5 i 3 gols d'avantatge. Arribavem al descans 10-7 gràcies a l'encert en la portería del porter Nacho Fargas i l'atac dels nostres dos pívots Ton i i Pol i la aportació golejadora del Dani i el Griera. Sense deixar de banda la gran tasca del nostre central. En Diego.

La segona part tot  va seguir igual tot i que el joc va ser més lent i vem anar mantenir el marcador tot i que no vem tenir tantes idees en atac. Gran defensa de tots els nostres on vem estar més que bé. Final de la segona part 21-16