dilluns, 15 de desembre del 2014

Orlandai - Junior CSM BQ. M.

Després d'un bon partit com el de la setmana passada, aquesta sembla que tocava fer un mal partit...
Des de el principi, malament tant en defensa com en atac, molt desangelats... i tot i això al descans nomès perdíem per nou punts.
Durant el tercer quart vam anar fent amb el mateix ritme que en els dos primers quarts, defensant poc i fluixos en atac, però igualment els de l'orlandai no marxaven en el marcador. I en el darrer quart, vam despertar amb un parcial de 10-0 que en posava 42-38, però igual que contra els arcs, fem la feina dura i a l'hora de rematar perdonem...
Queda un últim partit per acabar aquesta primera fase, a veure si l'acabem bé i ens anem de  vacances amb bones sensacions, per començar la segona fase al màxim!
Parcials: ¼: 12-5, 2/4: 13-11, ¾: 10-8, 4/4: 20-23.
-Tomas, A.(0), Serrat, I.(5), Riera, M.(5), Park, C.(4), Rebollo, A.(4)-5inicial- Lopez, A.(12), Telkamper, A.(2), Mendiry, A.(12).