dilluns, 22 de desembre del 2014

Handbol Pre-Benjamí: Sant Miquel vs Jesus Maria Sant Andreu

Partit molt desigual on no vem tenir opcions de fer-nos amb la victòria (vem perdre els 4 quarts, 1 quart: 0-4 , 2 quart: 2–7, 3 quart: 1-8, 4 quart: 3-7).
Com a resum del partit puc dir que en defensa no vem estar gens bé, ens van guanyar massa les esquenes i, en general, no vem tenir l'agressivitat necessària per poder parar el rival.
En atac, no vem tenir en cap moment res a fer, passades fluixes, jugadors que no volien rebre la pilota, però el problema més preocupant és la por que encara sembla que tenim a botar i avançar amb la pilota cap a la porteria contraria.
M'agradaria recalcar el partit fet per Oscar Fontanals amb una defensa molt bona.
L'any 2015 se que serà molt diferent, sou capaços de fer un bon paper a la lliga, però per això hem de treballar molt com a equip.