dilluns, 8 de desembre del 2014

Bon Pastor - Junior CSM BQ M.

Per fi un partit que el vam jugar del minut 0 al 40!
El partit va començar molt igualat, però amb un encert prou bo, tot i les condicions climatològiques, i molt consistents en defensa. El segon quart vam estar formidables, tant en defensa com en atac, per fi hem aprofitat la bona defensa per còrrer i anotar amb facilitat aconseguint un parcial a favor de 35-10!!!
El tercer quart va ser semblant al primer, encara que vam estar un pel espessos en atac i això ens va dur a perdre el quart... però al darrer període ens vam revifar i vam tornar a passar per sobre als de bon pastor!
Felicitats a tots per aquesta gran actitud i entrega! Hem de procurar que cada partit sigui així, tinguem el equip que tinguem davant.

Parcials: ¼: 13-14, 2/4: 10-35, ¾: 11-8, 4/4: 14-24.
-Serrat, I.(12), Pujol, M.(16),  Riera, M.(22), Mora, V.(1), Rebollo, A.(7)-5inicial- Telkamper, A.(2), Bisbe, M.(10), Conangla, P.(12).