dissabte, 13 de desembre del 2014

Fútbol sala Juvenil B (J7) Salesians de Badalona vs Sant Miquel

Avui hem tancat la primera fase amb un meravellós partit on hem aconseguit el que buscàvem. Per poder assegurar la segona plaça de grup havíem de guanyar i de diferència per evitar el gol average general amb els Maristes en cas d'empat. Nosaltres fins aquesta jornada estàvem +14 i ells +12. Acabem la fase de grups sent l'equip que més gols ha marcat i això fa que ens sentim safisfets pel bon nivell de joc exhibit i per les múltiples variacions que podem tenir de joc davant de qualsevol rival.

Avui era un partit propici per poder gaudir del nostre futbol de toc i d'arribada. Hem començat molt forts i ja als 3 minuts de joc havíem aconseguit 2 gols. Hem estat intensos en defensa i tot i que l'equip rival ens ha plantejat una defensa zonal 2-2 molt avançada hem sabut contrastar-la amb bon treball de pívot i ales, apareixent molt bé entre línies. El resultat final de 1-12 és clara mostra de la superioritat mostrada pels nostres jugadors, que han marcat gairebé tots i amb gols de gran qualitat. Remarcar el bon treball de l'equip en atac, i en defensa hem consedit poquíssimes ocasions, on el Miquel que darrerament s'està afiançant en la demarcació de porter ha estat molt atent. 

Esperem encarar la segona fase amb moltes ganes i desitgem la bona recuperació de l'Igansi i de l'Àxel, doncs els trobem a faltar ja a la pista.

Bon Nadal i feliç any 2015!


Resultat : 1-12

Golejadors: Pablo (4), Arnau (1), Sergi (1), Bruno (2), Alberto (2), Marc (1), Álvaro (1)


Estadístiques 1a fase:  4 p.guanyats, 3 p.empatats / 42 gols a favor, 12 en contra

Golejadors: Pablo (11), Alberto (8), Álvaro (7), Marc (5), Jorge (4),Arnau (2), Sergi (2), Bruno (2), Moisés (1)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Excelente trayectoria...esperemos disfrutar mucho en la fase final !!!
FELICITATS !!!