dilluns, 15 de desembre del 2014

Pre-aleví femení bàsquet

Les pre-alevins femenines de bàsquet guanyen a un rival directe i acaben la primera fase com a segones!

El partit que es disputava al col·legi Sant Miquel, dissabte a les 9 contra la Escola Pia Sant Antoni, va acabar amb el resultat de 47 a 40, favorable a nosaltres. 
Tot i que sembli un resultat ajustat, les nostres van anar guanyant el partit des del primer període amb un domini que va arribar a ser fins i tot aclaparador. 17 punts a favor en l'inici de l'últim període. 

La sortida de contra-atac de les nostres, unit al desgavell de la transició defensiva del EPSA, ens va atorgar una victòria fàcil contra un rival directe. Cal dir que el 2on i el 3er període van ser per enmarcar, les nostres jugadores van moure la pilota com un equip d'edat superior i van sàpiguer buscar les millors opcions de tir. 

Les úniques dificultats van venir quan l'equip contrari al darrer període va alinear les seves 5 millors jugadores i van fer pressió a tota pista, nosaltres vam tenir més desencert de cara a cistella que en els anteriors quarts i per aixó ens van poder guanyar el període i reduïr diferències. 

Per finalitzar, remarcar que gràcies a que intentem no baixar el ritme en cap moment de partit, i que les 12 jugadores son capaces de sumar en positiu, hem pogut acabar segones a la classificació en aquesta primera volta, a la espera de la segona.

Us desitjo un bon nadal i un pròsper any nou! ens veiem a la tornada