dijous, 11 de desembre del 2014

INFORMACIÓ DEL 51è FESTIVAL DE LA INFÀNCIA


51è Festival de la Infància

On:
Fira Barcelona
Quan:
Del 27/12/2014 al 04/01/2015.
Adreça:
Av Reina Maria Cristina, 2*16
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble Sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
Telèfon:
902233200
Telèfon:
932332000
Fax:
932332001
Web de venda d'entrades:
www.festivalinfancia.com

Programa d´Activitats

Les activitats més divertides per a tota la família t'esperen al Festival de la Infància.


La tecnologia més divertida
Et proposem un viatge interactiu i sensorial a través de jocs, tallers i demostracions per descobrir la tecnologia d'una forma sorprenent i divertida.


Jocs rurals
L'ecologia i el reciclatge són protagonistes. En la nostra granja aprendràs a cultivar el teu propi hort ecològic, a tenir cura ponis i fins i tot a munyir una vaca. En els nostres tallers, també coneixeràs els objectes reciclats més originals.

Aventura
Si ets atrevit, endinsa't en la nostra selva i demostra les teves habilitats físiques tirant per la tirolina, escalant un rocòdrom o en un circuit de resistència. Estàs preparat per al repte?

Super Esport
Estàs en forma? T'esperen moltíssimes activitats: pista de gel, pumptruck, circuit de cars i de bicicletes elèctriques, gimcana esportiva, xutòmetre, zona per jugar a futbol i fer carreres d'atletisme...


Música i espectacles
Ara et toca cantar i ballar! Gaudeix dels concerts infantils i dels espectacles de titelles, pallassos, magia i de la millor música en directe per a tota la família.

Imaginació i creativitat
Treu l'artista que portes dins participant en el concurs de dibuix i en tallers com el de manualitats o el de cuina per elaborar els millors pastissos.

Petits grans ciutadans
Conèixer les normes de la ciutat és fonamental per a la convivència i al Festival podràs descobrir d'una forma molt divertida. T'imagines pujar en un cotxe de policia, conduir en un circuit d'educació vial o veure com ensinistren als gossos que detecten explosius? També podràs ser bomber o veterinari o metge per un dia.

Horaris

Tots els dies d'11:00 h a 20:00 h

Preus

Entrada general de: 10 € (Tot el dia)
Entrada de tarda, a partir de les 16h: 7 €

Descomptes:
- Família nombrosa i monoparental: Dia (9 €) - Tarda (6 €)
- Targeta Rosa: Dia (9 €) - Tarda (6 €)

-Menors de 3 anys entrada gratuïta.

Altres