diumenge, 19 de gener del 2014

Sant Miquel vs Voramar

Aquest dissabte l'equip infantil d'handbol va judar el seu primer partit de la segona fase contra l'escola voramar. Primer de tot cal dir va ser un partit rodó tenint en compte la situació inicial abans de començar el partit. Sols teniem 8 jugadors dels 12 que formen l'equip per diferents circunstàncies. Dels quals dos d'ells estaven lesionats. Un per un esguinç de primer grau que es va fer dimecres i l'altre per engines.

A priori la cosa es complicava per moments i asobre a falta de tres minuts per iniciar el partit un jugador encara no havia aparegut!! Set justos per el partit i amb dos en baixes condicions!! La cosa no pintava be...

Els primers 7 minuts vem anar controlant el partit per un o dos gols de diferència amb el Voramar. Però el cansament començava a sentir-se en els jugadors i tan sols tenia un recanvi, apart del Jaume que es jugador dels alevins. Van anar aguantant el partit fins que el minut 12 la diferència era de dos en contra. El partit es  complicava i el cansament anava a més. Així que vem fer un canvi, Diego per Nacho. Ens va sortir bé i va ser el revulsió de l'equip. Una persona fresca per mantenir la defena i trobar idees en atac.

Els últims 10 minuts de la última part vem tornar a gira el marcador i ens posavem dos a dalt. A falta de cinc minuts vem tornar a possar el Nacho per substituir en Dani.  Final de la primera part 16-15 i treiem nosaltres.

La segona part vem començar bé i en poc temp anavem dos-tres gols per sobre fins que a partir del minut tres vem fer un joc en defensa espectacular. Vem ajuntar més les posicions entre laterals i central i darrere els extrems es van unir més. Fen un 3-3 que va ser de 10. I asobre l'atac va ser molt fort amb un moviment de pilota molt ràpid i amb un Dani portan a l'equip cap a un estat de forma imperable. Apart en Ron va estar molt encertat en els llançaments i va tenir una bon aliat, l'Àlex. En 7 minuts ens posavem a 8 per sobre i teniem un control del partit.

El minut 15 de la segona part vem demanar un altre temps mort per descansar i refrescar idees i vem anar mantenint el resultat. Més tard el Jaume es va estrenar amb els infantils i va fer un bon paper. Vem aprofitar per deixar a la banqueta a l'Àlex Smoes i en Nacho per descansar ja que eren els dos lesionats/malalts. Al final 28-24 i primer pas cap a una bona classificació en la lliga.