dilluns, 20 de gener del 2014

PREALEVÍ FEMENÍ DE BÀSQUET

PREALEVÍ FEMENÍ DE BÀSQUET


Col·legi Sant Miquel  "A" – Col·legi Sagrat Cor Sarrià "A"


Primer partit de la segona lliga!


Totes les jugadores estaven molt motivades i tenien moltes ganes de jugar i passar-s'ho bé. Tot i la derrota per 7 punts (53-60) de diferència, va ser un partit molt intens i molt disputat fins al final.


La primera part, tot i que va ser una mica caòtica ja que vam perdre moltes pilotes i vam cometre errors, vam ser capaces d'arribar a la mitja amb només 4 punts de diferència (28 – 32).


A la segona part, vam pujar la intensitat defensiva i com a conseqüència vam recuperar moltes pilotes,  ja fos pressionant a la jugadora que tenia pilota o les línies de passada. Gràcies a això, vam aconseguir que en el 5è període no ens anotessin cap punt.


Tot i això, a l'últim període ens va perjudicar el bonus i, per tant, cada falta que fèiem l'altre equip llançava dos tirs lliures. Per això, i perquè no vam estar encertades de cara a la cistella als minuts finals, vam acabar perdent el partit.


Ens agradaria felicitar a totes les jugadores de l'equip que, tot i la derrota, van donar la cara fins al final! Toca seguir treballant per aconseguir la primera victòria aquest dissabte contra l'Escola Poblenou "A"!


Carla i Laura.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El próxim el guanyarem!!!!!








Cristina 5eC

Anònim ha dit...

siii,tens rao Cistina!!









anna 5eC

Irene ha dit...

Noies,no ens podem rendir; el partit el vam perdre però no hem de perdre els ànims!
Ha sigut el primer partit;segur que el proper ens va millor!
Molta força!!