dissabte, 25 de gener del 2014

FUTBOL SALA CADET "A" ESPORTIU CLARET vs SANT MIQUEL

Rentat de cara respecta la primera jornada i partit molt disputat i igualat on en resultat final ha estat molt just.

S'han recuperat conceptes bàsics de la defensa com les cobertures, la intensitat, posicionament, la pressió...Podem acabar contents per aquests aspectes, claus per poder treure avui un bon resultat davant d'un molt bon equip i ben treballat tàcticament. En atac hem estat força bé a la primera part, encara que amb els moviments de rotació no hem trobat la manera de trencar una defensa zonal molt ben plantejada per l'equip rival.

Quan hem començat a moure la pilota entre línies hem trobat més opcions per finalitzar jugades i així ha arribat el nostre primer gol. Tot i que teníem molt ben controlat el partit i les arribades del Claret eren poques, un llançament de falta directa ha fet pujar el gol de la igualada en el marcador i en una bona jugada de l'equip contari amb finalització al segon pal ha fet que arribéssim a la mitjà part perdent d'un.

La segona part ha estat de molt respecte entre els dos equips i ells encara s'han fet més forts en la defensa zonal. Nosaltres hem canviat l'atac estàtic sense moviments de rotació que ens podrien ocasionar pèrdues de pilota i agafar l'equip desprotegit al darrera amb un atac estàtic sense permutes i buscant més el treball de pívot fixa i la possibilitat de guanyar les esquenes dels ales. Tot i que no ho hem pogut fer tantes vegades com hem volgut, hem aconseguit que l'equip rival xutes només en un parell d'ocasions a la segona part i en canvi nosaltres cada cop ens estàvem fent més amb el control del partit i el portàvem al nostre terreny. En una bona jugada col·lectiva hem aconseguit el gol de l'empat i això ha provocat que l'equip rival adelantés les  línies i obrís espais. En els darrers cinc minuts hem pogut resoldre el partit al nostre favor però l'actuació del porter rival no ens ho ha permès.

Vull felicitar l'actitud de l'equip, doncs si fa una setmana havíem fet un pèssim partit en l'apartat defensiu, avui hem estat molt bé en conjunt i hem crescut com equip. Encara que els dos resultats de les primeres jornades no han estat els desitjats, encara no hem perdut i aquesta segona fase és molt llarga. El grup és molt exigent i els equips perdran punts pel camí. Hem d'afiançar la defensa i seguir treballant conceptes per seguir millorant i poder arribar a la segona volta amb opcions de classificar-nos.

Felicitats nois!

Resultat: 2-2
Golejadors: Álvaro (1), Jorge (1)