dilluns, 27 de gener del 2014

Jornada 2 Handbol Aleví: Sant Miquel vs Safa Horta "A"

Partit molt disputat que lamentablement varem perdre.

El primer quart va començar sent nostre amb un parcial de 4 a 1 però  a partir d'aquí ens varem adormir i varem perdre intensitat en el joc fins acabar el quart perdent d'un gol (8 a 9). En aquest quart no vem donar la nostra millor imatge en defensa.

En el segon quart vem donar la millor imatge de l'equip tant en defensa com en atac i així ho va reflectir el marcador (9 a 1). En defensa varem estar impressionants i en atac si ens oblidem d'alguns detalls aïllats (com ara passades a companys quan tenim una posició de tir perfecte i sense cap oposició)  podríem dir que va ser la millor de la temporada.

El tercer quart varem obrir bé els espais però el nostre percentatge de tir va ser dolent. En defensa no varem estar malament. El equip contrari va jugar amb molta agressivitat i nosaltres en varem contagiar del seu joc i varem jugar massa nerviosos. Nois el joc no és el de jugar ràpid i nerviosos. El marcador va acabar en un 2 a 6.

L'últim quart seria clau pel desenllaç del partit. Aquest quart va ser un del pitjors en atac de la temporada, varem tirar fora o al cos del porter masses vegades. mes concreta varem, varem tirar a porteria més de 10 vegades i només varem marcar 3 gols. En defensa varem estar molt bé tot i així en alguns moments varem estar massa accelerats. al final varem acabar el quart 3 a 3.

Se que si treballem molt i estem més atents podem estar a la part alta de la taula!

Ànim nois!

5 comentaris:

David ha dit...

El partit va ser una mica injust ja que l'arbit anava amb els altres. També els del safa eren una mica animals perque tota l'estona estaven empentavem i ens tiraven als terra

Nacho De Merlo ha dit...

Bueno nois el proxim partit ja es guanyará! Pero teniu que saber que el Albert tenia raons per queixar-se pero per un incident amb el arbitre... Bueno els que hi eren allà ja creec ben bé que ho saben pero tenim que admetre que vam cometre bastants fallos i coses que en aquest nivell de Handbol no es tindrien que fallar.
Bueno nois el dit ANIMS!! =)

Anònim ha dit...

Va ser un partit no gaire divertit entre altres coses per que l’àrbit
no deixava seguir el joc tot i així vam millorar en defensa .Per part meva crec que no va ser un bon partit ja que no vaig fer casi cap parada el primer quart.


max

Anònim ha dit...

El partit a estat bé, peró ens va ser una mica difícil perque l'arbit anava contra nosaltres, peró em va agradar.

Miquel Fíguls.

Alex Ayala ha dit...

bem jugar be encara que no ha sigut dels mllors partits ,també el arbit ens ha anat en contra apart de lo del albert qeijes etc em millorat en defensa pero em de millorar el tir la punteria i tal em de millorar en els entrenos anims nois!!!!! el proxim a poblenou el guanyem