dilluns, 27 de gener del 2014

PREALEVÍ FEMENÍ DE BÀSQUET

Escola Poblenou "A" – Col·legi Sant Miquel  "A" (62-38)


Dissabte vam jugar el segon partit d'aquesta segona lliga i ens vam veure molt perjudicades per les baixes i per la pluja, ja que dimecres no vam poder entrenar en condicions i treballar els aspectes que volíem remarcar de cara el partit.


Una primera part on vam tenir un gran desencert, una defensa poc agressiva i un treball poc col·laboratiu. Per això, vam arribar a la mitja part amb un resultat de 32-14. Tot i aquesta diferència, calia un gran esforç per part de totes les jugadores per millorar el que havíem fallat a la primera part i, així, donar un cop de volta al partit i enganxar-nos al seu ritme de joc.


Tot i que vam millorar en certs aspectes, no va ser possible i, a més a més, les locals van estar molt encertades (sobretot per darrera la línia de 3 punts). La diferència va anar augmentant i vam arribar al resultat final de 62-38.


Ens agradaria animar a totes les jugadores que, tot i haver perdut aquests dos primers partits, el treball és bo però cal que dimecres fem un bon entreno i sortir amb ganes de guanyar, treballar i, sobretot, de passar-s'ho bé. Divendres contra el Lycée Français "A" a les 18:15.


Som-hi noies!


Carla i Laura.

7 comentaris:

anna armengol ha dit...

vem perdre pero el proxim a guanyar anims sant miquel!!!!!

un dos tres SANT MIQUEL!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Aquest camp era molt petit i crec que ens va perjudicar molt al no poder fer contratacs, no obstant no vam estar gaire encertades.
Cal que treballem força dimecres

Anna P.

CC ha dit...

Felicitats

Irene ha dit...

Va ser una llàstima però si entrenem millor i juguem com un equip,no ens podràn parar!

laura p-b ha dit...

Hola noies,l'Anna P te rao,les líneas no es veien. Pero no passa res el divendres guanyarem.
ANIMS SANT MIQUEL!!!!!!

laura p-b ha dit...

Hola noies,l'Anna P te rao,les líneas no es veien. Pero no passa res el divendres guanyarem.
ANIMS SANT MIQUEL!!!!!!

Anònim ha dit...

Guanyareu al pròxim!!!

Núria 5è C