dilluns, 20 de gener del 2014

CSM 7 Infant Jesus 4

Primer partit de la segona fase guanyat! Victoria aconseguida contra l'Infant Jesús, un dels rivals més forts del grup, amb un resultat de 7-4.

La primera part, va ser dolenta, no aconseguíem controlar el joc, no teníem ocasions de gol, en defensa estàvem molt fluixos i sobre tot no teníem sortida de pilota. (Tenim que sortir a jugar mes concentrats).

En canvi, una de les coses que mes a millorat aquest equip, ha sigut l'actitud. Ara en cap moment baixem els braços, no ens rendim i anem a per totes fins aconseguir una clara victòria.

I així va ser la segona part, no tenia res a veure com vam jugar a la primera part, vam defensar de meravella,  teníem sortida amb la pilota i sobre tot moltes ocasions de gol les quals vam aprofitar al màxim que fins i tot vam aconseguir que el rival es baixes els braços defensant i no atacant.

Os felicito per l'actitud posada al camp, però tenim que tindre en compte que el partit comença en el minut 1 i tenim que sortir al camp mes concentrats.

Moltes felicitats per la primera victòria d'aquesta segona fase hi ha continuar així que ho aconseguirem.