dimecres, 8 de maig del 2013

EN 3 DIES JA HI SOM...


                     No et deixis res...dorsal, crema protectora, gorra....i  MOLTA IL.LUSIÓ......

5 comentaris:

victor payet ha dit...

Nois i noies estic super emocionat.Segur que guanya el meu aquip,l´Alex,L´Aleix,el Xavi i jo,en relleus.

Guillem ha dit...

Quins nervis que tinc estic impacient per tornar a participar a les olimpíades ,ja són les novenes olimpiades del col.legi sant miquel.
Gracies Antonio

Elena B ha dit...

estic esperant aqui neguitosa...

Diego. G ha dit...

quines ganes tinc de correr !!!!!!!!!!!!!!

VICTOR PAYET ha dit...

Les novenes Olimpiades del Col.legi Sant Miquel han sigut xul.lísimes.
L'estadi de Can Dragó està bé, ja que és super gran. Des de P-5 fins als de l'Eso, tothom ha participat. També els pares i les mares, que han fet un esforç.
Nosaltres, els de 6è B hem fet vàries pancartes i amb una d'elles hem desfilat per Can Dragó. Primer, hem fet mig fons i participaven molts nens i nenes de la meva classe, quasi tots. De nenes de les classes de 6è, ha quedat primera la Marta Vidal y segona, la Paula Barquero. I de nens, el primer el Pol Clarès i segon jo, el Victor Payet.

Desprès en velocitat, de nenes ha guanyat l'Ana del Pulgar i de nens l'Àlex Rabassó, però tots anaven molts igualats i deixant-se la pell.
En Salt de longitut també han competit nens i nenes, i el Miguel Iranzo ha quedat primer, segon l'Agustí Brescó i tercer l'Àlex Rabassó.
En llançament de pes, jo m'estrenava aquest any i m'ho he passat de conya, per què les pilotes al ser de plom pesaven molt i m'ha fet il.lusió quedar el primer. El Bartomeu en un segon lloc molt merescut i tercer el Ferran Sánchez. Semblava que començaria a ploure, no ha fet calor i estaven molt a gust. En fons, ha guanyat el Pol Clarés, el segon el Marc Bosch i tercer Martín Iglesias.
Desprès han vingut les carreres de relleus i aquí hem guanyat l'Aleix, l'Àlex Hoyos, El Xavi i Victor Payet. Volaven com el vent !!

Tornarè l'any 2014 i desprès al McDonals amb la colla !!!