dissabte, 4 de maig del 2013

St.Miquel vs Front Marítim (aleví femení)

En aquest partit hem demostrat ser un equip, repte que volíem aconseguir des de fa molt temps. En atac, ens vam saber passar la pilota fins aconseguir un bon tir. A més, vam agafar molts rebots tot i que hem de millorar el tir, perquè en atac vam tenir fins a 7 oportunitats sense encertar. En defensa, ens vam ajudar molt ja que per la manca de jugadores es notava molt el cansament. A més, vam mantenir-nos alerta tot el partit i ben concentrades tot i ser bastant igualat. Aquest és un altre repte aconseguit perquè sempre hi havia minuts de "despiste". Felicitats! Tot i així, vull afegir que ens segueix faltant ràbia a pista i agressivitat a l'hora de tirar. Hem de ser menys floretes! 

En resum, vam demostrar millores en diversos aspectes; fet que ens permetrà millorar-ne alguns de més complexes. Això se'n diu millorar... a veure si augmentem el ritme de millora nenes.

Resultat: 49-38

Anna Rull Fabregat.

1 comentari:

Elena B ha dit...

Va ser un partit dificil, ja que ens jugàvem el segon lloc a la lliga de bàsquet però tot i així, elles jugàven malament. Ens pegàven... No ens vam rebaixar al seu nivell i aixi vam guanyar


FELICITATSS !!