divendres, 17 de maig del 2013

(J14) SANT MIQUEL vs ESCOLAPIES DE LLÚRIA

Gran partit, seriós i molt ben jugat el disputat avui per part del cadet contra un rival directe per a quedar primers de grup i accedir a les fases finals de Barcelona. Hem estat molt intensos en defensa, concentrats i contundents, donant molt poques opcions de gol al rival, que portava tota una volta guanyant tots els partits.

En atac hem estat realment molt fins i la bona circulació de pilota donant opcions de finalitzar jugades amb criteri han propiciat poques pèrdues de pilota en zona de creació, aspecte molt millorat en les darrerres jornades.

El resultat final de 3-0 dóna  entendre la superioritat, sobretot en la segona part, que si no fos per les grans intervencions del porter, parlaríem d'un resultat molt més ampli. El joc exhibit a la segona part ha estat de traca i mocador, on els jugadors han demostrat tot el que han entrenat aquesta temporada, fent moure la pilota amb verticalitat i criteri.

Només puc felicitar altre cop al grup, doncs són uns jugadors, que no mostren por davant de les grans ocasions i que sempre sabent donar el millor de si mateixos en partits importants.

Les fases són un gran premi pel treball de tot el grup. Felicitats campions !!!