diumenge, 26 de maig del 2013

1/4 DE FINAL COPA BARCELONA. CADET "A" SANT MIQUEL vs GARBÍ

Grandiós partit el que ha jugat aquest dissabte al matí a la Nova Icària el cadet "a" del col·legi en partit de quarts de final. El rival, un clàssic, el Garbí; ens ho ha posat molt difícil i ha fet treure el millor dels nostres jugadors. La veritat és que tots dos equips en coneixem molt, doncs en les darreres quatre temporades ens hem trobat vàries vegades. És un gran equip com a bloc i juguen un futbol sala vistós i arriscat, amb una atac de quatre de passar i tallar, que vam saber contrarestar amb una magnífica defensa zonal 2-2. Tot i ser clars dominars de la pilota, vam saber llegir molt bé el partit i vam estar concentrats, tot esperant les nostres ocasions  a la contra. El resultat final de la primera part ho diu tot, 3-0 a favor.

A la segona les coses van continuar bastant semblant, tot i que ells van augmentar la pressió i van marcar un gol ràpidament, aspecte que els nostres jugadors van saber contrarestar amb una defensa boníssima i en molts moments desesperant a l'equip rival. A falta de 8 minuts vam marcar el 4-1, provocant en l'equip rival un canvi d'estratègia tot jugant de 5. Així va arribar un segon gol seu a falta de cinc minuts, però vam seguir estant molt ficats en els partit, tot assolint una victòria a pripori inesperada.

Només puc tornar a felicitar als meus jugadors, que han demostrat altre cop una gran fortalesa mental i ser molt competitius. Si ja era un premi arribar a quarts, el fet de plantar-nos a semis és un regal per aquest magnífic grup.