dimarts, 7 de maig del 2013

Sant Miquel vs Voramar A

Ahir l'equip Aleví d'handbol va guanyar un important partit contra un equip d'un nivell molt alt i que està lluitant per les primeres posicions del campionat, el voramar A. Tots dos jugavem un partit molt important per està a les posicions privilegiades del nostre grup. Ells quarts i nosaltres a la tercera posició de la lliga donava alguna pista del partit tan igualat que tindriem per davant.

El primer quart, sense cap mena de dubte va ser el millor per nosaltres. Vem jugar amb el Dani Sirera i el Àlex Griera com a referents en atac i l'Àlex Ayala i el David Buñuel com a referents en defensa. Des de el primer moment vem tenir en control del quart i sempre vem anar per davant del marcador. Els llançaments a porteria van ser molt bons amb un percentatge molt alt en el encert. En la defensa vem està imperables i els únics moments on varem tenir alguna dificultat va ser al principi del quart amb la velocitat del número 21 del voramar i referent del equip rival. Gràcies a les bones actuacions en les ajudes en defensa dels nostres jugadors i l'encert a la portaria del Daniel Arbués el vam poder neutralitzar i varem guanyar el quart amb un resultat final de:

12-4

El següent quart va ser còpia del primer i el resultat va ser força semblant. Varem posar al Max a la porteria amb 7 parades i tan sols 3 gols rebuts. El gran joc d'atac i defensa va ser molt intents i la gran aportació de gols del Diego, l'Àlex Griera i el Nacho Fargas va donar un amplia diferència de gols amb el rival. Apart de la gran defensa dels quatre jugadors de camp. Els tres esmentats i l'Àlex Bergholt. Resultat final:

9-3

El tercer quart va ser el més fluix però no va ser gens dolent. Una forta defensa de tots els jugadors: Miquel, Àlex Bergholt, David Buñuel i Àlex Ayala va donar ales al tercer quart. El problema va ser la falta de creativitat en atac dels nostres. El Daniel Arbués a la porteria va ser el millor del quart. Resultat final:

2-5

El quart quart i l'últim del partit va ser tan intens com la resta. Una defensa molt bona, amb tan sols un parell de coses a millorar, i un atac perfecte amb gran imaginació per crear jugades de perill va ser el detonant del tercer quart guanyat i la victòria del partit. El Max amb unes parades importants, i el gran treball de Daniel Sirera, Nacho Fargas, Diego i Miquel durant els 10 minuts va donar un resultat molt positiu. Resultat final:

12-6

Gols totals: 35-18

Segons a la lliga avançant al voramar B i camí a una gran temporada.

Ha seguir treballant!!




9 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que a sigut uns i si no el partit més intens de la temporada
EL PRIMER quart ens sortia casi tot la defensa bona i tirs entre els tres pals ,aixo si com tots els quarts el tirs pel canto dolent.
EL segon diria que mes del mateix ens van marcar menos gols pero menys gols.
El tercer quart vem perdre no per la defensa si no pels tirs i voldria felicitar al dani tot els5 gols rebuts pero amb les parades.
El ultim quart va ser molt emosionat ells per empatar i nosaltres per guanyar i quedar segons vem estar molt mentalitsats de la importancia del quart que podiem quedar victoriosos al final.
voldria donarli forses al Sirera per la capsulitis.


max

Anònim ha dit...

Aquest partit em va agradar molt,peró en l'ultim quart sempre tenien la pilota els mateixos.
Peró igualment va estar bé.Seguim així!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miquel Fíguls

nico borràs ha dit...

MOLTES FELICITATS NOIS!!!
NO PAREU DE GUANYAR ;) (;

PEPITODIEGO ha dit...

PER FÍ, em fet al jugada, em de seguir guanyant per aconseguir arrivar a la final.

ANIMS!!!!!!!!!!!!!!!!!

victor ha dit...

nois,o veieu en el comentari anteror que os vaig fer , os viaig animarper que qedesiu segonds,i mira o eu conseguit.ara a per la primera posicio.vinga nois

Daniel sirera ha dit...

el primer quart el vem guanyar de sobres amb bon atac i molt bona defensa. Al segon quart va passar quasi el mateix, el tercer va ser el quart més fluix. I el quart va ser vastant millor que el tercer, i per fí ens va sortir la jugada!!

ÀNIMS!!!

FARGAS ha dit...

va anar molt bé !!! A LA FINAL !!!!!!!

ALEX GRIERA ha dit...

Tenim q anar cap a la final i la jugada va estar molt be sa de seguir així.CREC QUE ANEM 2 A LA LLIGA!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Vam jugar molt bé,vam esta defensant bastant bé,el contrari no va passar molt de la nostra defensa el que va passar mes va ser el mes bo el múmero 18, pero vam jugar molt bé.

Alex Bergholt.