divendres, 10 de maig del 2013

Fubol sala CADET"A" (J13) SAGRAT COR DE SARRIÀ vs SANT MIQUEL

Victòria importantíssima i que deixa a les nostres mans la possibilitat de poder quedar primers de grup. La darrera jornada serà vibrant amb tres equips amb possibiltats de passar a fases.

El partit d'avui ha estat molt treballat i es nota la gran millora mental, física i de joc  que ha fet l'equip durant l'any. Ha estat una temporada molt dura i exigent. L'equip, encara que no s'hagi donat compte, ha millorat en molts aspectes del joc -potser l'any que més han après- i davant de les adversitats m'està demostrant que són un gran grup.

Vull remarcar això últim, doncs si d'alguna cosa puc estar orgullós d'aquests nanos és que per sobre de tot són amics i companys, que davant de situacions difícils treuen l'orgull i el coratge i tots junts fan pinya. Ja només per això, considero que la temporada -tot i que no s'ha acabat, i que les sensacions són bones- ha estat molt, però que molt positiva.

El partit d'avui ha estat un exemple clar d'això, camp difícil (herba artificial), rival superior físicament...però han sabut llegir el partit i han mogut la pilota amb intel·ligència sense donar masses opcions al rival. El resultat ha estat clar i contundent, 1 a 5, i tots han rendit a un alt nivell. Voldria destacar que l'Axel avui ha estat molt encertat i que les poques ocasions clares dels rivals les ha solventat amb escreix.

La darrera jornada serà crucial, doncs ens ho juguem a partit directe amb els Escolapis de Llúira, us hi esperem a tots per animar.

Felicitats nanos.
Resultat: 1-5
Golejadors: Nilo (2), Sergi (1), Moisés (1) i Álvaro (1).