dissabte, 18 de maig del 2013

Primers indiscutibles!

No podíem acabar millor la 2ªFase que amb una última victòria contra els Maristes de Sants les Corts i així aconseguir ser primers amb:

12 partits jugats, 10 victòries, 2 derrotes, 70 gols a favor, 44 gols encontra i 20 punts.

Ha sigut un partit complicat però emocionant de veure. El maristes es un equip dur i amb molt de físic i això ens a obligat a estar molt atens en defensa perquè al mínim error que em tingut els han aprofitat al màxim marcant. Ens hem posat al últim quart 2-3, però sol em necessitat 3 minuts per remuntar amb dos jugades genials de passes del Alex Casanovas i el Martí. I a falta de 6min per el final, s'ha posat a ploure i em finalitzat el partit amb el resultat final de 4-3.

GOLS: Enric, Martí (2) i A.Casanovas.

Estic molt molt orgullós d'aquets petits que tenen una força i unes ganes brutals per jugar a futbol i no es rendeixen mai. I gràcies això, han aconseguit el seu primer títol de molts més que arribaran. Enhorabona.