diumenge, 12 de maig del 2013

LES IX OLIMPÍADES JA SÓN HISTÒRIA...



Han acabat,  fa res, les IX Olimpíades i ja comencem a pensar en les X....Però no hem d´oblidar que han estat un èxit de participació,  de diversió, de companyerisme, d´il.lusió i de convivència...Gràcies a tots, però especialment als nens que amb les seves ganes i al.legria ha tornat a fer d´aquest dissabte una jornada meravellosa.... GRACIES!!!

8 comentaris:

Marta Vidal ha dit...

Aquestes IX olimpíades han sigut molt divertides. No m'esperava guanyar les dues curses amb una medalla d'or.
Aquest any la cursa de relleus i amb qui m'ha tocat m'ha agradat molt. A més no ens ha faltat cap nena. Duran els altres anys ha fet molt de sol, però aquest any ha plogut una mica.

Irene García ha dit...

A les olimpíades sempre m'ho passo molt bé i ja savia que les d'aquest any estarien genials, peró just uns díes avans em vaig possar malalta i estava trista perqué potser no anava a les olimpíades. Aquell día, per sort, estava millor y em vaig possar molt alegre. M'han encantat les IX olimpíades i vaig fer bé en vindre. Per la gent que mai hági vingut: Les olimpíades del cole són les millors i us encantaria vindre!

Sime ha dit...

Jo no he guanyat cap medalla, però m'ho vaig passar d'allò millor amb els meus amics i amigues, saltant i corrent per l'herba. Després quan havian acabat totes les proves em vaig anar a casa dels meus avis i allà vaig anar a obrir la bossa que et donaven al sortir de Can Dragó, que va ser tot un detall per part seva. El Antonio i tots els colaboradors de les IX Olimpíades, es mereixen un aplaudiment per tot el que fan per nosaltres

Oscar Font ha dit...

Si, així és, un dia precios, ple d'alegria i entusiasme, però també un dia molt destemplat.Les carreres han estat molt divertides , però el millor han sigut els relleus. Al acabar hem anat a recollir les bosses i tots els cacaolats que regalaven. Per últim molts de nosaltres hem anat a dinar al Mc Donnalds del centre comercial Heron City i després hem jugat a fet i amagar per tot el centre comercial.
M'ho he passat molt bé, un dia perfecte que espero que es repeteixi durant segles perquè cada any , més gent ho pugui disfrutar.

DIEGO. G ha dit...

Aqueste olimpíades han sigut molt divertides.A les 9, mes o menys, vem començar la desfilada, després, van començar les carreres de mig fons, després, seguit començaven les de fons, com jo corria velocitat em vaig tindre que esperar. A velocitat no vaig guanyar cap medalla, pero de seguida, als relleus, el meu grup i jo vem guanyar la medaya de tercera possició. M'HAN AGRADAT MOLT AQUESTES OLIMPÍADES!!!!!!!!!!!

guillem ginot ha dit...

primer de tot voldria donar les gràcies a l'Antonio Aragón, el que ha dirigit aquestes olimpíades.
A mi m'han agradat moltíssim com tots els anys, pero jo crec que aquestes han sigut les millors .Moltes gràcies Antonio

Elena B ha dit...

Em van encantar,a relleus, el meu equip vam quedar 2º i només érem 3 corredores.
Vaig fer moltes proves,com per exemple: salt de longitud,mig fons...
A la bossa em van tocar 6 paquets de subralladors iguals, però igualment m'ho vaig passar genial.
:) XI OLIMPÍADES

Agustí Brescó ha dit...

Aquestes olimpíades per a mi han sigut molt emocionants i divertides i com es mostra hi ha hagut molta gent que ha tingut ganes de participar-hi. Jo estic molt content perque he pogut conseguir el repte de guanyar una medalla, ha sigut de bronze. Aquesta medalla la he conseguit a salt de longitud, el primer guanyador ha estat el Miguel Iranzo després l'Aleix Bergé i en tercer lloc jo. En mig fons i relleus no m'ha anat molt bé però m'ho he passat bé igualment.