dilluns, 14 de maig del 2012

CSM 10-FARIGOLA 6

10 a 6 va ser el resultat final del partit entre els dos líders del segon grup del handbol Aleví. Un partit clau per guanyar la lliga o deixar-la perdre. Al final victòria del Sant Miquel que te la lliga a tocar. Un empat contra el Sants UBAE seria suficient.

Sobre el partit moltes coses a dir. Primer felicitar els dos equips per el gran nivell de joc durant les quatre parts. El primer quart amb un resultat a favor dels locals per tan sols un gol. Aquest resultat va deixar clar la màxima igualtat entre els dos rivals. La gran aportació ofensiva del Ron i la bona defensa de l'Iñaki, que tenia que defensar el atacant contrari amb més qualitats, i el Diego van ser claus per aconseguir els tres punts del primer quart.

El segon quart, amb una defensa una mica dormida i amb els pocs espais que vam donar ens va porta a un quart sense opcions de guanyar. Desprès de tenir una conversa amb els jugadors sobre les errades del segon quart el tercer va sortir rodó! En aquesta ocasió varem decidir fer un canvi de defensa i el Ron es va posar a defensar el número 10. Gràcies a la magnífica defensa del Ron, que va eliminar totalment les opcions del número 10, i la gran quantitat de gols que va fer va encaminar la victòria del tercer quart. Però no ens oblidem altre cop de la magnífica defensa del Diego i de l'Iñaki que va deixar signes de les ganes dels jugadors en guanyar el partit. I per últim i no menys important, les grans quantitats de pilotes robades del Guillem, que gràcies a ell ens va ajudar a agafar distància en el tercer quart i les bones parades del Sergi.

L'últim quart i el decisiu per empatar o guanyar el partit va ser un doble del tercer però amb diferents jugadors. Gran defensa del Simo, Nacho, Griera i Álvaro per deixar poques ocasions de llançament al rival, les grans parades del Nacho de Merlo i la gran aportació dels gols del Simo ens deixava a tres gols per sobre a falta de 5 minuts per acabar el partit. Els últims cinc canvi de l'Alvaro i Griera per posar al Ron, que va fer un partit perfecte, i l'Iñaki que ha estat el jugador amb més nivell durant els últims partits. Aquests canvis van anar bé, i van acabar amb més diferències en el marcador al acabar el quart quart.

Felicitar als jugadors per el gran partit i la gran afició que varem tenir!!

11 comentaris:

Iñaki ha dit...

Estic dacord amb el tobe vam fer un gran partit , ens vem consenciar be de que aquest partit el teniem que guanyar per guanyar la lliga i el partit va sortir genial. Vui felicitar a tota la afició que vam tenir que ens va ajudar molt i a tots els jugadors per haver fet aquest gran partit. Felicitats i ánims que sol queda un partit per guanyar la lliga !!!!!!!!! :)

Anònim ha dit...

gran partit,ja som casi campeons i gracies.

victor ha dit...

gracies a tots ja som casi campions,bon partit

Antoni ha dit...

Vull felicitar a tothom per la gran feina contra el Farigola. Ara més que mai em de pensar en el partit contra Sants UBAE per acabar de guanyar la lliga. Gràcies Alex i Albert !!!

guillem ginot ha dit...

va ser un partit dificil i interessant. encara que no vaig marcar cap gol dic que vem jugar molt be.
vem marcar molts gols gracies el ron.

alex ha dit...

el partit va estar molt be pero llastima que bem perdre el 2 quart. Jo pensava que empatariem el partit pero en veure la 1 part vaig pensar que no no el empatariem. El de Merlo ho va fer molt be pero bel sergi tambe.
Anims Sant Miquel i ha guanyar la lliga

sergi lopez ha dit...

Va ser un partit que jo creia que seria molt igualat per part dels 2 equpis,però al final va resultar bé.El Nacho de Merlo ho va fer molt bé en la porteria i jo també,això crec,perquè això es lo que posa en el comentari.
El Ron va marcar molts gols,i,el Alex Simoes,va fer bé la defensa quan el Farigola tenia la pilota.

Alvaro ha dit...

Vam jugar molt be tot i que el Farigola no era un contrincant fàcil .
Equip em de segui igual

Diego. G ha dit...

aquest partit, a estat molt bé. Ja que vem guanyar 3 parts de 4. ara si que queda poquisim per guanyar la lliga. FORZA SANT MIQUEL.

julia i nerea 5b ha dit...

anims nois que no esta perdut!!!!!!

carles ha dit...

som els millors i la lliga a tocar