dilluns, 28 de maig del 2012

EQUIP INFANTIL DE FUTBOL SALA A LA FINAL DE BARCELONA

L'equip infantil de futbol sala jugarà el dissabte 2 de juny la final del campionat de futbol sala escolar després de derrotar a l'Esportiu Claret per 3-6.
La veritat és que va ser un partit molt disputat.Ha estat el millor contrincant contra el que hem jugat en tota la temporada. L'esportiu Claret és un equip amb un nivell tècnic i tàctic molt alt i els nostres jugadors van haver de donar-ho tot i estar molt concentrats durant els 40 minuts per emportar-se la victòria.
El partit va començar molt igualat, amb els dos equips pressionant molt i volen dominar la pilota. Abans del minut 8 ja havíem fet dos gols ens bones jugades i buscant l'esquena dels rivals, doncs era el seu punt més feble. Tot i anar per davant amb un 0-2, ens dues arribades el Claret va aconseguir empatar l'encontre i s'arribà així a la mitjà part.
Després de corregir alguns conceptes d'atac, la segona part vam ser més efectius i vam provocar molt poques pèrdues de pilota i vam aconseguir encarrilar el partit, donant poques opcions a l'equip rival d'acostar-se a la nostra porteria. El resultat final va ser de 3-6 i a la final.
No em vull cansar de felicitar a tots  els jugadors per l'esforç. El rol que els hi demano l'estant entenent a la perfecció i saben que l'única manera d'aconseguir els resultats és amb la col·laboració, companyerisme i respecte que es tenen entre tots. Són un grup molt unit i amb molta generositat. Felicitats nois!!!