diumenge, 6 de maig del 2012

Una gran victòria

El partit que teniem aquest cap de setmana era molt important, ja que es tractava d'un rival molt fort, amb el qual ens estàvem disputant la primera plaça del grup, el Ciutat Vella. A més, pels resultats dels seus partits i comentaris que ens havien fet altres entrenadors sobre el seu nivell, ens havien fet ficar la por en el cos.
Així doncs els comentaris eren certs, només arribar vem poder observar que el seu equip comptava amb un pivot molt alt, mig cap més que el nostre pivot més alt, en Bernat. Aleshores, vem començar el partit una mica atemorits, encara que el seu pivot no va sortir el primer quart. La resta de jugadors pel que vem observar el primer temps no eren gran cosa, però nosaltres, molt nerviosos, no vem saber encistellar amb facilitat i ells en canvi van aprofitar alguns contraatacs per acabar el quart 03-08. Així doncs, va començar el segon, en el qual el seu pivot sí que va sortir, però el nostre també, en Bernat, el qual havia reservat en previsió del seu. Però les coses es van torçar, ja que un dels seus altres pivots també tenia un gran nivell i amb una bons passes llargs van aconseguir acabar el quart guanyant-nos de 8 punts, tot i així pensàvem que les coses anirien a pitjor, ja que el pivot creiem que s'havia reservat molt. Així doncs en el tercer quart, vem sortir amb una altre mentalitat, convencent als jugadors de que el pivot no feia gran cosa, aprofitessin els passes picats i els passes ràpids i en aquest quart si que vem tenir més encert i el vem acabar només 2 punts per sota, 14-16, però fent que a l'atre equip sorgissin tensions internes. Així a la mitja part ens vem tranquil·litzar, pensant que aquell partit el podiem guanyar perfectament, però si entràvem a la segona part molt concentrats i així va ser. Després d'un molt bon quart període, en el qual vem aprofitar el descans del seu pivot, vem aconseguir posar-nos cinc punts per sobre, amb unes bones cistelles de l'Aitor i del Sergi. Així doncs, l'altre equip, que venia convençut de que ens guanyaria començava a posar-se nerviós i els jugadors comencaven a cridar-se entre ells. El cinquè quart, va destacar per una gran defensa d'en Bernat al seu gran pivot, que no va poder anotar més que un cistella i que després de que li pitessin dues faltes, va decidir, cridant, abandonar el partit en mig del quart, la pressió va poder amb ell i cal destacar que l'actuació arbitral, encara que va tenir algun error, però com totes, no va estar desencertada. Així doncs van substituir-lo i vem continuar el partit aprofitant l'ocasió i vem acabar el cinquè quart 13 punts per sobre, 42-29. Així vem començar l'últim quart amb tranquil·litat, amb ganes de sentenciar ja i així va ser gràcies a un parell de cistelles consecutives d'en Bernat i d'un triple de l'Òscar, molt encertat en aquest quart després de substituir a l'Aitor, canvi que va ser un error meu ja que l'Aitor tenia que jugar tot el quart, per tant el pròxim partit jugaràs més. Així vem acabar el partit guanyant de 20 punts, 53-33 i molt contents després d'aconseguir una gran victòria.

Us vull felicitar pel gran partit, a tots, ja que tots veu col·laborar en el triomf, uns amb cistelles, altres amb contraatacs, altres amb pilotes robades o rebots... Així doncs felicitats ja que veu saber controlar els nervis, sobre tot al final i aconseguir una gran victòria.

-Bancells: 4 punts, 0/0 tirs lliures i 0 faltes.
-Garcia: 0 punts, 0/0 tirs lliures i 1 falta.
-Ballús: 7 punts, 0/0 tirs lliures i 1 falta.
-Moré: 8 punts, 2/4 tirs lliures i 0 faltes.
-Calzada: 2 punts, 0/2 tirs lliures i 2 faltes.
-Mendiri: 10 punts, 0/2 tirs lliures i 0 faltes.
-Santo Tomás: 0 punts, 0/2 tirs lliures i 2 faltes.
-Alegre: 2 punts, 0/0 tirs lliures i 3 faltes.
-Antiza: 4 punts, 0/0 tirs lliures i 0 faltes.
-Ginot: 16 punts, 2/4 tirs lliures i 2 faltes.