diumenge, 20 de maig del 2012

FUTBOL SALA INFANTIL J(14) SANT MIQUEL vs SADAKO

S'acaba la segona fase de grups i l'equip infantil ha quedat primer amb 25 punts (12 victòries, 1 empat i 1 derrota). Tot i que aquests dos resultats negatius han arribat en les darreres dues jornades i amb el lideratge assegurat que dóna accès a les semifinals del campionat per Barcelona, la temporada d'aquests jugadors ha estat brillant i digne d'elogi.
En el partit d'ahir es va tornar a notar la falta de tensió del partit i altra vegada la sortida relaxada al camp i un bon treball defensiu de l'equip rival van portar a errors que no s'haurien de tornar a donar si volem accedir a la final la setmana vinent. Entenc que el cap estigui més en la propera setmana que amb el partit d'ahir, i que l'eufòria del campionat de la copa Ceeb que dóna accès al campionat de Catalunya encara estigui molt viu, però el que demostra cada partit és que o hi poses els cincs sentits o qualsevol equip et mostra les pròpies vergonyes. A la mitja part vam arribar amb un resultat advers de 1-3 després d'haver començant marcant en el primer minut del partit (aspecte que tampoc ens va ajudar).
La segona part però, va ser ben al contrari (es demostra que aquest equip té orgull i caràcter guanyador). Ja des del principi d'aquesta part vam estar jugant de cinc (amb porter-jugador), i tot i que es va encaixar un gol vam arribar a empatar el partit 4-4 i amb claríssimes ocasions de gols. De ben segur que si dura uns minuts més ens emportem el partit. Realment es va saber atacar molt bé jugant de cinc i això demostra que l'equip, que ja porta tota la temporada entrenant aquestes situacions de partit ho ha fet molt bé. Per això tornar a felicitar als jugadors pel treball fosc que fan en cada entrenament i que ben poca gent veu. Però aquest és el fet pel qual em sento tant orgullós de TOTS... doncs jugant més o menys... tots fan possible amb el seu esforç en cada entreno de que els resultats siguin els que són.
De ben segur, que tot i que hi ha companys que aporten menys minuts a la pista (ja voldria l'entrenador que en tinguessin més), la seva feina i competència ens els entrenaments fa que l'equip hagi arribat on ha arribat. Felicitats a tots pel vostre treball!!!

Resultat final : 4-4
Golejadors: Nilo (3) i Àlvaro (1)