dilluns, 7 de maig del 2012

12 punts de 12

El divendres l'equip Aleví d'Handbol va tornar guanyar, i aquest cop contra el Pare Manyanet. Sembla que els jugadors s'han oblidat de la copa i ara tant sols pensen en guanyar la lliga fen el màxim de punts possibles en els tres partits restants. Tres partits que decidiran si quedem primers de grup o segons.
 
Respecte el partit contra el Pare Manyanet poc a dir en contra els jugadors. Falta una mica d'intensitat i ganes en defensa. Es nota les ganes de marcar i en algunes ocasions ens oblidem que la defensa també forma part del joc. Tot i així en general van poder frenar bé els rivals i aixó es demostra en els gols encaixats per cada quart.
 
Per altre banda de tant en quan algun jugador no està atent i fa algunes passades als companys que no estan a l'altura d'un jugador que porta quatre anys practicant aquest esport. Passades altes, passades que semblen pedres, passades en forma de globu o passades que van a parar al contrari i no al company. I alguns jugadors encara fan passos o dobles i això no es pot perdonar. 
 
Per acabar espero i desitjo que cap dels nostres jugadors torni a fer una acció provocativa i fora de lloc contra un rival.
 
Resultat:
 
Primer quart 16 a 5
Segon quart 12 a 5
Tercer quart 8 a 5
Quart quart 10 a 1   
 
 
Pd: Felicitar en especial al Víctor per el seu  gran paper a la portería, al Carles per marca 5 gols que fan que sigui el millor resultat de la temporada i en Guillem per marca en tots els llançaments tirats.

10 comentaris:

guilllem ha dit...

ancare que nomes vaig jugar un quart dic que va ser una victoria molt bona.

alex ha dit...

Vem jugar molt be sobre tot el Victor pero el que va fer el Ron molt malament tambe crec que em de millorar una mica per guanyar al farigola i tambe em fet molt be la jugada Joan, llastima que no la poguessim fer 3 cops la jugada.

Alvaro ha dit...

Vam jugar molt bé.
La jugada "JOAN" les dos vegades que la vam fer va sortir genial.
El Toni va fer un bon massatge al seu contrincant i un bon partit.

No ens confiem nois

Antoni ha dit...

Vam jugar molt bé contra el Pare Manyanet i em de seguir així si volem guanyar la lliga. Vull felicitar al Víctor pel seu gran partit de porter. Com dic gairebé sempre em de millorar en defensa.

Diego. G ha dit...

la primera part va ser la part més bona del partit, tambe volia felicitar a tot el equip per guanyar totes les parts que vem jugar. ANIM, QUE QUEDEN MENY PARTITS PER GUANYAR LA LLIGA.

Iñaki ha dit...

Va ser un bon partit tot i que tenim que estar molt forts en el partit del farigola que jugarem aquest divendres.D'aquest partit no hi ha ninguna critica, tots vam jugar molt be encara que va haver algun despiste però no va afectar en el resultat de la part.Així que felicitats a tots i tenim que estar a tope contra el farigola

Ron ha dit...

Molt bon partit de tots , i estem més a prop de la copa de barcelona

victor martinez ha dit...

Gran partit nostre, felicitar al carles,el primer quart va ser dels millors de la temporada .Anam a per la lliga

Nacho Peláez ha dit...

Va ser un rival fácil de guanyar, ja que eram superiors. Va ser un bon partit.

Alex Simo ha dit...

Tot el partit va estar desde al principi al nostra favor.No va estar molt dificil pero va estar molt be tot el nostre joc. Vam fer algunes coses malament pero tot i aixi vem jugar molt be.