diumenge, 6 de maig del 2012

FUTBOL SALA INFANTIL (J12) CLUB FUTBOL SALA HORTA vs SANT MIQUEL

Partit seriós i pràctic, tot i que durant la primera part no vam tenir gens controlat i en el que vam aprofitar dues arribades aïllades per arribar a la mitjà part amb 0-2. El camp, petit i amb tanques, i la defensa zonal 2-2 que cada cop més ens fan els equips rivals, no van ajudar a poder fer el futbol al que estem acostumats. Masses imprecissions i dubtes a l'hora de treure la pilora des del darrera ens van provocar forces arribades de l'equip local que l'Axel va aturar amb gran encert. La veritat és que estaà arribant al tram  final de temporada a un gran nivell. La segona part va ser més nostra i vam tenir gran possessió de pilota i amb arribades cada cop més clares. El cansanci defensiu fet per l'equip rival va provocar el tercer gol del Sergi (molt clar darrerament de cara a gol) i l'Àlvaro va arrodonir una gran actuiació personal amb un altre hat-trick. Realment està "on fire" des de que ha tornat de la lesió i l'equip ho agraeix.
Un altre cop haig de felicitar a tot l'equip pel gran treball que estan fent i la gran mentalitat guanyadora que tenen. El companyerisme que mostren i l'ajuda que es fan són dignes d'admirar i des d'aquí només puc dir que sóc un privilegiat de dirigir un grup tant unit d'amics. Felicitats!!!