divendres, 11 de maig del 2012

Altre victòria del Aleví d'handbol i la lliga més a prop.

Altre victòria del Aleví d'Handbol i ja són sis de set amb un empat en aquesta segona fase. Sembla que l'equip està fort i això dona a entendre que tindrà una lluita molt interessant per la primera posició amb el Farigola. Respecta el partit poc a dir, realemnt tots els jugadors van estar molt encertats tan atac com defensa. Sols hem de vigilar algunes paçades i tenir en compte els bots, ja que molts equip busquen robar la pilota quan botem.
 
Ara tan sols queden dos partits, i si el d'aquesta tarda es guanya podem acariciar la primera plaça. Esperem que avui sigui un d'aquells partits difícil d'oblidar.

5 comentaris:

Nacho Peláez ha dit...

En aquest partit crec que tots el jugadors ho hem fet molt bé, però hi ha algunes coses que es podrien millorar tant en defensa com en atac. En defensa podriem estar més forts i en atac hauriem d'intentar no perdre tantas boles i fer més passades en carrera i joc sense pilota. LA LLIGA ÉS APROP!

Alex Simoes ha dit...

JA TENIM LA DE BARCELONA, NOMES TENIM QUE GUANYAR A EL SANTS UBAE EN EL SEU CAMP I NO ES QUE SIGUIN MOLT BONS JUGAN. AL PARTIT DE EL FARIGOLA VA ESTAR MOLT VE.TOTS VEM JUGAR MOLT BE I LA PORTEWRIA ERA UN MUR. DE LO QUE VEM PARLAR AL GIMNAS VA SER UNA COSA PUNTUAL PERO REALMET ETS EL MILLOR ENTRENADOR QUE EM TINGUT.
PD:FELICITATS PER FER DEL NOSTRE EQUIP LO QUE SOM I TAMBE FELICITARTE PER LA CURSA DE LAS OLIMPIADES QUE VAS QUEDAR SEGON.

UN ALTRE TEMA: JO SI QUE HI NIRE AL SOPAR I QUE COMPTIS AMB 3 PERSONES: AMB MI I AMB ELS MEUS PARES.

sergi lopez ha dit...

Vam estar molt bé per al partit,Tobella et dediquem la victòria contra el Farigola.

Ron ha dit...

Un grandisim partit de tots que varem jugar ,el 10de la farigola al partit no estava tan actiu.personalment el procsim partit casi el tenim sentensiat per guañar la copa

Iñaki ha dit...

Molt bon partit