diumenge, 26 d’octubre del 2014

St. Miquel vs Pere Verges "A" (infantil fem.)

Ha estat un partit fàcil i còmode. Hem seguit jugant en equip, com en el partit de la setmana passada, fet que m'ha agradat molt. Hem participat totes, tant en atac com en defensa. Després del partit de la setmana passada, vam comentar allò que havia faltat de cada una de les jugadores a pista, algunes els faltava concentrar-se més en defensa, altres tenir més protagonisme en l'atac, etc. I, en el partit d'aquesta setmana, s'ha demostrat com la majoria de les jugadores han entès el seu objectiu a millorar a la perfecció i d'altres que tot i no assolir-lo han demostrat actitud de voler-ho fer millor. Un cop mantingudes, l'actitud i concentració a pista i el fet de jugar en equip, significa que hem entès la base de l'èxit per qualsevol partit de bàsquet. La importància d'aquests fets i els bons resultats que comporta perquè ens ho passem bé a pista totes, ens va portar a provar coses noves i una d'elles que va sortir prou bé va ser la transició per contraatacar. Falten d'altres que ja seguirem treballant com ara com lluitar per agafar rebots.

El fet de fer coses fora de pista, de fer equip, de portar-nos totes amb totes... també millora molt el funcionament d'equip. Cal dir, que el fet de fer coses fora de pista i del bàsquet explicitant-vos que és per fer equip ja que no esta del tot cohesionat, i que assistíssiu totes diu molt de vosaltres i de les vostres ganes de millorar. Percebo un bon inici de temporada i si seguim així ens ho seguirem passant bé fins al final de temporada!

Felicitaaats nenes! I felicitar i agrair també la participació de l'Ana Lòpez i la Clara Sànchez en aquest partit (dues jugadores d'un any menys)!

Resultat: 78-37 (guanyat).