dimarts, 21 d’octubre del 2014

Millor impossible!

Millor no es pot començar equip! Primer partit d'aquesta temporada i golejada a l'Ipse, campió de l'any passat, per 8-2.

Primera quart molt bo i amb moltes ganes, bons passes, bona defensa i bones definicions, amb un resultat "final" de 2-0. Al segon quart ens vam dormir una mica i a les dues ocasions que ens vam despistar ens van empatar 2-2. Però no hi ha equip amb mes ganes que el nostre i vam demostrar, al tercer i el quart temps, les ganes que tenim de guanyar el campionat un cop mes! (Encara que acabem de començar). I van començar a fer molt bones jugades en equip i van caure uns quants gols més que van fer que el rival es rendís i acabes el partit amb el resultat final de 8-2.

Estic molt content perquè s'han notat les millores que em anat entrenant aquets dies abans de que comencés la lliga que son molt importants per poder guanyar molts més partits aquest any.

Això només es el principi equip, ens queda molt més i seguir entrenant amb ganes i intensitat. Ànims que podem!