dimecres, 22 d’octubre del 2014

FUTBOL SALA JUVENIL"B" (J1): Sant Miquel - Serveis socials (Ciutat Vella)

Avui dimecres l'equip juvenil"B" del col·legi ha jugat el partit aplaçat de la primera jornada contra els Serveis socials (Ciutat Vella). Tot i començar dominant el joc amb una bona circulació de pilota i buscant passades entre línies i paralel·les, l'equip rival ha mostrat molt d'ofici amb una defensa zonal 2-2 molt tancada. Els xuts llunyants han estat durant molt moments de la primera part un dels pocs recursos que hem pogut utilitzar, però el porter rival ha estat molt encertat.

Els Serveis socials han intentat jugar al contracop i buscant l'espai que deixàvem a la nostra esquena per fer-nos mal i en una d'aquestes jugades han aconseguit treure una falta molt aprop de l'àrea que després d'un rebuig  ha entrat a gol.

A la mitjà part hem parlat de com atacar aquest tipus de defensa i ja en el minut 3 de la segona part l'Álvaro ha aconseguit empatar el marcador. La tònica del partit contiuava igual i l'equip rival ha seguit molt ordenat en defensa esperant errades nostres per sortit ràpidament al contratac. En una bona jugada col.lectiva, hem fet arribar la pilota a l'Alberto, que en posició de pívot ha fet un  gran moviment i ha marcat el segon gol que ens donava la victòria. Fins al final del partit l'equip rival ha pressionat de valent i ja en el darrer minut ha tingut una clara ocasió, però en Miquel que avui debutava després de molts anys d'haver marxat, ha fet una esplèndida aturada.

Tot i que no ha estat el partit que esperàvem contra un rival a principi de menor entitat, ens anem contents pel resultat i la resposta que ha donat l'equip després d'anar per darrera del marcador.

Ara a seguir treballant i progressant. Felicitats!!!