diumenge, 19 d’octubre del 2014

Futbol sala Prebenjamí

Sant Miquel 2 - Pia sant Antoni 3

L'equip prebenjamí de futbol sala del col·legi Sant Miquel ha començat la temporada amb una derrota a casa per 2-3 contra l' Escola Pia Sant Antoni.
El partit va començar amb ocasions per ambdós equips però no va ser fins al segon quart quan l'Edu Gomis marcava el primer gol del partit.
Al tercer quart l'equip visitant dominava i arribava més i es posava per davant al marcador.
A l'últim quart l'Ainara Rabassó marcava el 2-3. Després de diverses ocasions fallades i atacant força a la porteria visitant per intentar empatar el partit es va arribar a la fi amb el resulat de 2-3.
Seguirem treballant per tal de millorar i que els nens vagin aprenent cada dia una mica més.
També donar les gràcies a tots els que vàreu vindre a veure el partit i esperem a la propera poder donar una alegria als "peques" de l'escola.