De: Jordi Griera <jordigrieratapia@gmail.com>
Data: 18 d'octubre de 2014 20:30:37 CEST
Per a: "entrenadorcsmbloc@blogger.com" <entrenadorcsmbloc@blogger.com>
Tema: Crònica Benjamí

Avui dissabte 18 l'equip Benjamí del Col·legi Sant Miquel ha jugat el primer partit de la temporada.
Tots sabem que el Liceo Francés és un equip difícil, i més jugant a casa seva.
Després d'un primer quart molt igualat, una defensa poc eficaç per part nostre a acabat decantant el resultat del quart a favor del equip local.
El segon quart ha seguit la linia del primer, una defensa desaparescuda i un seguit d'errades en atac ha acabat  per donar assegurar el empat per osrt del Liceo.
La segona meitat (tercer i quart quarts) ha estat absolutament pel Sant Miquel, un tercer quart amb una defensa impressionant ha permès al equip visitant guanyar el quart sense fer grans coses en atac.
El partit ha finalitzat amb un quart quart esplèndit per part dels jugadors visitants ha derivat en un munt de gols a favor i una defensa fèrria que no deixava ni fer més de tres passades al Liceo.
El partit ha acabat amb empat en punts, i amb victòria del Sant Miquel en quant a resultat global de gols (41-42)