dissabte, 25 d’octubre del 2014

Sant Miquel vs Sant Andreu

Primera victoria del infantil d'handbol davant d'un gran rival com el Sant Andreu.

Avui l'infantil d'handbol ha guanyat el seu primer partit davant un fort rival que ens ha possat les coses difícils en atac.

El partit ha començat amb un parcial de 4-1 fen un bon atac i una bona defensa però poc a poc ens hem desinflat. Això ha provocat que durant el partit no ens anessim de mes de dos gols. Tot i així gràcies a les aportacions en atac del Daniel Sirera, Diego Gomez i l'Àlex Grierano han fet que el resultat no fos pitjor. Al final 7-7 a la mitja part amb un últim parcial de 0-2 en contra que ens ha fet anar al descans amb empat i pilota per ells.

Però la segona part hem fet un canvi de xip i la hem fet una gran defensa on tant sols ens han marcat 3 gols en 35 minuts. En atac em tingut les nostres errades però sempre estan a l'alçada. Resultat final: