diumenge, 27 de gener del 2013

Un inici de la segona fase emocionant

Divendres l'equip pre-aleví de futbol vam disputar el nostre primer partit de la segona fase, donat que vam descansar a la primera jornada.

L'equip vam concentrar-nos a les 17:00 a l'escola i ens vam canivar i plegats vam anar fins a l'altre escola, el CEIP Fort Pienc. A les 18:15 va començar el partit puntualment en un camp ben petit. Les circumstàcies del camp, ens va fer que ens costès adaptar-nos a la superfície del terreny de joc i que durant el primer quart no marquessim cap gol mentre que els locals en van anotar 1. Al segon quart amb una jugada individual d'en Jon va aconseguir empatar. El descans va arribar.
A la segona part el tanteig entre ambdòs equips va contiunuar. Ells de nou es van avançar al marcador. Nosaltres no vam defallir i vam continuar buscant el gol davant les circumstàncies adverses que teniem. Va ser al final del tercer quart quan en Dani va marcar amb un xut llunyà. Com ja ens ha passat altres vegades al darrer quart sortiem amb la feina per rematar. Van començar marcant els locals, però com ja haviem fet altres vegades sabíem que podiem remuntar el marcador, de manera que ben aviat en Jon en una jugada de picar pedra i actitud va marcar l'empat. Al cap d'un minut, el mateix Jon va rematar una jugada col·lectiva. Vam defensar la porteria aferrisadament els darrers minuts de partit per poder aconseguir la primera victoria de la segona lliga.

A l'acabar el partit molts nens van expressar la seva sensació que s'ho havien passat molt bé en un partit emocionant i treballat fin al final. Van dir que havia estat un partit "guai". Per part meva vaig marxar content amb el partit i amb l'equip.

Una forta abraçada virtual,
Xavi Angerri

3 comentaris:

Nacho de merlo ha dit...

Perdó Xavi per no vindre teniem el de handball i vam guanyar per cer =) je je
Hem van comunicar que vosaltres també vau guanyar.... =)!!!
Va faltar el pase i també alguns xuts desde el moment que estava en el partit hi hem vaig fixar de que obrien molts els espais!!!
Anims!!!!!! =/

Anònim ha dit...

HOLA felicitats per averi ramontat el mach tot i no teniro a fa vor




max

ADRI ha dit...

Com has dit Xavi aquest partit a sigut un d'aquells que es per recordar tota la vida.