diumenge, 20 de gener del 2013

futbol sala cadet a (j1) Sant miquel - Icària

Partit molt complicat i difícil. Jugàvem contra l'equip que vam guanyar el passat campionat de Barcelona i al que també vam vèncer per accedir al campionat de Catalunya. Tot i les baixes importants que teníem, crec que durant la primera part vam circular la pilota molt bé en atac, però ens falta agressivitat i contundència en certs aspestes defensius: quan perdem la pilota no presssionem i accions de còrner estem massa contemplatius.
L'equip rival va plantejar el partit a base d'una bona defensa i contres ràpides , i la veritat és que els hi  va sortit molt bé. Nosaltres teníem la pilota però ens mostràvem bastant incapaços de finalitzar les jugades i això en aquest esport es bàsic. Vam acabar jugant de cinc, aspecte força treballat en els entrenos, però que ens costa portar a terme en els partits.
Si hi ha un aspcete que em preocupa molt és el fet d'encaixar molts gols que fàcilment serien evitables si entre tots estiguèssim més atents.
La lectura positiva és que en tot moment vam voler ser nosaltres mateixos i jugar a partit de la pilota. Crec que ha estat dels pocs partits que més vam rotar i fer moviments interessants en atac vam fer.
Cal però, un canvi de xip en agressivitat i contundènica... ens ho hem de creure.
Ànims!!!!
Felicitar a l'equip rival pel bon partit
Resultat: 0-5

Vicenç Sust

1 comentari:

Anònim ha dit...

Varem fer un bon partit pro entre que no estavem encertats en defensa i no finalitzavem el vam perdre.
El seguen el guanyem!