diumenge, 20 de gener del 2013

Empat amb gust de derrota


Sembla que els turrons, neules, el gall i els galets no han ajudat molt en la mentalitat d'alguns jugadors. La pregunta que ens comenem a fer els entrenadors es la següent: 
 
Pasotisme? Es possible. Està clar que una part del grup està amb ganes i això es veu en els resultats del partit d'avui. Gent com l'Àlex Griera o en Daniel Sirera on tots dos han aconseguit marca més de 8 gols i sense oblidar-nos de la gan defensa individual i col·lectiva que ens han demostrat. O el Nacho de Merlo, que ha estat constanment obrint camp i donant ajudes en els moments complicats. Però per altre banda tenim gent que sembla que és dediqui a passar l'estona per fer alguna cosa. No pot ser que alguns fem passades com si estiguessim jugant a la petanca. Sense menysprear aquest esport. O si saps que l'entrenador et diu que no votis perquè en 3 minuts t'han robat tres pilotes, tu continues fen el que vols. I en perds tres més...o si demanes que no tiris de 9 metres, tu vas i tires des de 10...gràcies aquesta gent la cosa no funciona en tema resultats.
 
Per altre banda felicitar a gent, com he mencionat anteriorment, com l`Àlex Griera, Nacho de Merlo, Daniel Sirera, o en Max, que ha fet un quart quart espectacular a la porteria. I finalment el capità, en Diego Goméz on s'ha possat en el paper ens els 1x1. A tots ells gràcies.
 
Llàstima de aquest punt perdut amb un equip inferior.
 
El proper cap de setmana més.

4 comentaris:

Nacho y Alex de Merlo ha dit...

Gracies Alex i Nico peró crec que com el camp era molt petit ens costava mes obrir els espais. Hem vaig oblidar de dir-vos que hem sembla molt bé la decisió que veu pensa la da que " quien no se comporta no juega " És bona decisió!! De la meva familia li semble a tothom molt bona decisió GRACIES Tobe i Nico!!!
=) =) =) =) =) =) je je
Nacho y Alex de Merlo

alex griera ha dit...

Tobe i Nico jo crec que el camp era una mica petit i costava obrir els espais pero tot i aixi l'area no es veia gaire .
Tambe la decisió de qui esta convocat o qui no em sembla una bona idea avera si es prenen el entrenament mes encerio .

daniel sirera ha dit...

el partit va estar be vueno millor que una derrota com deiau obrir espais ens va ajudar a tocarla me i ha tenir mes espai per jugar la de fensa va estar vastant be igual que l'atac. anims encara es pot

PEPITODIEGO ha dit...

Com a vostre capitá, os he de dir que empatar amb el Liceu Frncès, és una gran fita. Aixi que os volia felicitar per haber fet tan bon partit. Com el Tobe ha dit, hi ha gent que destaca com l'Alex o el Dani i que hi ha que li costa una mica més pero veu fer von partit tots.
ANIMS!!!!!!!