dimarts, 29 de gener del 2013

Millor inici, impossible!

L'equip pre-infantil de futbol sala no ha pogut començar millor la segona fase amb una victòria per 7-1 contra els Maristes de Sant Joan.

Primer de tot, felicitar a l'equip perquè no va ser un partit fàcil ja que sols disposàvem d'un sol canvi i tornàvem després de la pausa de nadal. Tot i aquests petits detalls, l'equip va afrontar el partit amb pocs o gairebé cap problema.

Vam sortir a defensar a l'home hi ha intentar resoldre el partit a la primera part ja que pensàvem que amb un sol canvi, ens costaria aguantar fins el final amb la mateixa intensitat. I així va ser, vam acabar la primera part amb un ample avantatge.

A la segona part, continuàvem amb les mateixes ganes encara que es notava el desgast del jugadors, sobre tot en velocitat. Tot i així vam aconseguir marcar algun gol més i intentant que no ens marquessin més d'un gol.

Tenim que continuar així, i encara que es aviat per dir alguna cosa, crec que serà un gran any.