diumenge, 20 de gener del 2013

Bon començament de lliga!

Mary Ward vs St.Miquel (aleví femení bàsquet)
 
Vam fer un bon partit on es van notar millores en certs aspectes del bàsquet que fins ara havíem jugat. Vam destacar per la nostra rapidesa, tècnica, jugar en equip quasi tot el partit, animar-nos... Aquest partit ha de ser una mostra del que hem de seguir fent d'ara en endavant. També és cert que l'altre equip era bastant inferior ja fos perquè només tenia 6 jugadores.. així que tampoc ens hem de relaxar nenes! Tot i així una victoria sempre va bé i anotar 120 punts quan fa temps que no anotavem ni 50 està molt bé perquè demostra que vam estar al 100% tot el partit tot i tancar marcador abans de la mitja part. Vull dir que en aquest partit cadascuna va destacar per la seva virtut (ja sigui en atac o en defensa)... trobar els nostres punts forts i potenciar-los com hem fet en aquest partit és el que hem de fer a partir d'ara.
 
Felicitats nenes!
 
Resultat: 9 - 39
 
Anna Rull Fabregat.

6 comentaris:

Irene ha dit...

Va ser un bon partit,vem tancar el marcador al segon quart i axió ens va donar ánims,a cinqué i el que portávem de sisé mai habiem tancat el marcador.
ENS HO VEM PASSAR MOLT BÉ!!!

Anna Roca i Alex Hoyos ha dit...

Felicitats noies!
No vaig tenir la sort de poder anar al partit pero segur que o veu fer molt bé.

Marta Vidal ha dit...

AQUEST PARTIT HA SIGUT BASTANT FÀCIL, ENCARA QUE ELLES NOMÉS EREN 6 NENES. HA SIGUT LA PRIMERA VEGADA QUE TANQUEM EL MARCADOR AL SEGON QUART.

Júlia Lpez de murillas ha dit...

Molt bé noies!
Aneu millorant espero que tots els partits siguin així.

mireia ha dit...

vam jugar més bé que les altres vegades,perquè nosaltres vam tindre més jugades i també vam tirar més vegades però les altres nenes eren més fluixes i totes eren baixes.
:D!!!

ElenaB ha dit...

Vam jugar molt bé i elles també.
Van aguantar fins al final i van acabar molt cansades, però en cap moment ens van agredir físicament.
Això es l'esport.
Tot i així aquell dia vam jugar especialment bé.
TENIM QUE SEGUIR AIXÍ NOIES, AMB AQUESTES GANES DE GUANYAR!!!!! :)