divendres, 9 de maig del 2014

FUTBOL SALA CADET "A": SANT MIQUEL vs SANTA ISABEL

Ens posem primers guanyant al líder a casa i picant pedra durant tot el partit. El Santa Isabel ha plantejat una defensa zonal plantada a la línia discontínua i molt tancada. Durant tot el partit hem portat el pes del joc i hem tingut la posessió de la pilota durant molt de temps. El treball realitzat durant les dues setmanes anteriors per preparar el partit ha estat clau per encarar aquest tipus de defensa que ens plantejava l'equip rival i la veritat és que els jugadors han rendit a un altíssim rendiment. Només tinc que bones paraules per aquest grup de jugadors, doncs la seva actitud en tot moment ha estat molt bo i han treballat cada jugada amb molt de cap i criteri. S'ha intentat tenir paciència i moure la pilota d'un cantó a un altre fins trobar la millor opció i quan hem perdut la pilota hem fet pressió alta per recuperar la pilota el més aprop de la seva porteria.

El primer gol ha estat al contraatac tot aprofitant la seva defensa descolocada i això ha fet confièssim en el nostre estil de joc. Ells han tingut alguns moments de dubte i hem aprofitat per marcar dos gols més. Quan ells han donat un pas endavant, ens han creat algunes dificultats, i tot i aprofitar un error de marcatge per marcar un gol no han tingut temps material per posar-se al partit.

Després d'aquest resultat i a falta d'una jornada depenem de nosaltres per quedar primers de grup.


Només puc donar les gràcies als jugadors pel bon partit jugat i per la seva concentració en totes les acccions del partit. Felicitats!!!


Resultat final: 3-1


Golejadors: Pablo (2), Bruno (1).