diumenge, 11 de maig del 2014

Enric D'Ossó - Cadet CSM BQ F.

Últim partit de l'any i conclou amb victòria i amb bones sensacions.

Una bona sortida, sobretot en defensa, i això va fer que agaféssim un bon ritme i encarriléssim bé el partit. Encara que al segon quart vam estar més despistades, no vam perdre la calma i el partit marxava igualat al descans, però nosaltres per davant en el marcador (16-17).

Al reprendre el partit, la sortida al tercer quart va ser molt bona! Treballant molt bé en defensa, amb alternances zonals, que ens dona la possibilitat de córrer i anotar cistelles fàcils. Després de tercer ja casi estava sentenciat el partit i el últim quart les locals van apretar amb un pressió, però no va ser suficient per remuntar.

Felicitats noies per la victòria! Ara a seguir entrenant fins al final, vacances i a estar a tope per la temporada que ve!!

Parcials: ¼: 4-10, 2/4: 12-7, ¾: 6-18, 4/4: 10-10.

- Arribas, J.(2), Barrera, A.(10), Elipe, A.(12), Cobo, L.(8), Rueda, A.(4)-5inicial- Pi, J.(0), Rodriguez, L.(7), Perales, X.(0), Aldrovandi, M.(2).