divendres, 16 de maig del 2014

Cadet "A" Futbol Sala Kostka vs Sant Miquel

Bravo!!!


Després d'una segona fase molt dura, en la qual hem estat durant moltes jornades amb posicions que díficilment ens feien pensar en poder adjudicar-nos amb el campionat de grup, hem aconseguit quedar primers.


La feina ben feta durant tot l'any, l'esforç, la dedicació i companyonia del grup humà ha fet que les qualitats individuals de cada un dels jugadors s'acoplessin en un sol sentit: l'equip.


Segurament és una de les primeres classificacions que més goig em fa sentir pel fet de tot el que ha costat i la manera d'anar progressant i superan obstacles.


Pel que fa al partit, altrecop haig de dir que els jugadors han estat molt mentalitzats i han jugat com s'havia planejat. El partit no ha estat tan fàcil com el de la primera volta a casa i la pressió d'haver de treure un bon resultat per quedar primers sempre fa que juguis amb més tensió de lo normal. La clau ha estat en fer circular bé la pilota no perdent-la en zona de creació, intentant sempre finalitzar les jugades. L'equip rival ha jugat força millor que en la primera volta i han treballat molt bé la posició de pívot, fent que la nostra defensa alta sempre hagués de fer ajudes al tanca.


Tot i tenir en tot moment el partit controlat, el resultat no acabava de reflectir la nostra possessió i domini del joc. L'equip rival ha disposat d'algunes clares oportunitats jugant a la contra, però l'equip ha estat molt atent als replegaments i a les ajudes.


El resultat final de 0-3 fa que estiguem molt satisfets del treball defensiu per encarar ara els partits de fases que ens poguem trobar amb més confiança i seguretat.


MOLTES FELICITATS NOIS!


Golejadors: Álvaro (1), Pablo (1) i Sergi (1)